Novice

Kompleks proizvodnih objektov Loging Group pri Novem mestu

Naše podjetje je v Šentjerneju pri Novem mestu postavilo velik kompleks lastnih objektov za proizvodnjo in distribucijo avtomobilskih stekel proizvajalca Pilkington in ožičenja japonskih proizvajalcev Yazaki in Sumitomo za potrebe družbe Renault.

Proizvodni obrat v Lendavi

Proizvodnja jeklenih konstrukcij se vrši v novem proizvodnemu obratu v Lendavi. Kapaciteta proizvodnje je do 1.000 ton jeklenih konstrukcij na mesec.

Nova skladiščna hala SIRK 25m x 60m x 6m v Ljubljani

Spomladi in poleti 2015 smo za transportno-logistično podjetje Sirk v Ljubljani postavili dva nova skladiščna objekta 25m x 60m z bočno višino 6 m.

Nova skladiščna hala ZNASS 16m x 70m x 6m v Novem mestu

Jeseni 2014 smo v Novem mestu postavili nov skladiščni objekt 16m x 70m z bočno višino 6 m za logistično podjetje Znass. Jeklena pocinkana nosilna konstrukcija objekta je sidrana v utrjeno asfaltno podlago s sidrnimi klini.

DSV center 12.000 m2 – Predelava objekta za priznano farmacevtsko družbo

V visokoregalnem skladiščnem objektu DSV Transport v Naklem (12.000 m2), ki smo ga postavili leta 2008, smo konec leta 2013 izvedli rekonstrukcijo na delu objekta za potrebe novega najemnika – priznano farmacevtsko družbo.

Športni kompleks v Karagandi (Kazahstan)

V pripravi je projekt za novi nogometni stadion s poslovnimi prostori nogometnega kluba FC Shakhtar v Karagandi, Kazahstan.