Kdo smo in kaj vam nudimo?

Podjetji Loging Rent in Loging Group nadaljujeta tradicijo od leta 1993 in izpolnjujeta zahteve in pričakovanja svojih zahtevnih strank pri projektiranju in postavitvi montažnih objektov ter izvedbi ostalih namenskih gradenj. Več kot 70% naših kupcev prihaja iz zahtevnih zahodnih evropskih trgov in centralne Azije. Naše izdelke, podprte s pretežno domačim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, s ponosom deklariramo kot MADE IN SLOVENIA. Odprti smo za sodelovanje in povezovanje tako z domačimi kot tudi tujimi partnerji in strokovnjaki v duhu razvoja novih izdelkov in izboljšav naših programov ter storitev.

Naše razvojne, projektantske in izvajalske zmogljivosti vključujejo vrhunske projektante, inženirje in izurjeno operativno delovno silo. Sestavni del naše ekipe so tudi naši zastopniki v Nemčiji, Avstriji, Švici, Srbiji, Kazahstanu in Rusiji, ki so ključnega pomena za uspešno vodenje tržnih aktivnosti in realizacijo projektov na teh področjih. Naš ključni cilj ni agresivno trženje, temveč razvojna naravnanost in novi izdelki, ki dajejo kupcem nekaj več.

Proizvodne zmogljivosti nam omogočajo izvedbo do 10.000 m2 montažnih objektov na mesec. Pri tem so seveda vključeni tudi lokalni resursi domačih dobaviteljev države, kjer posamezne objekte gradimo. Naša grupacija vključuje 25 direktno zaposlenih in več kot 30 indirektno vključenih kadrov na območjih izvoznih destinacij.

Zadovoljni uporabniki naših montažnih objektov in ostalih gradenj so naša glavna motivacija in vodilo h kontinuiranem izboljševanju našega »know-how«, tehnologije izdelave ter montaže. Trudimo se, da naši kupci dobijo le najboljše, kar ponuja trg, s ciljem, da bi bili tudi oni še bolj uspešni.

Uspešno sodelovanje s številnimi domačimi in tujimi partnerji

Ker želimo biti vedno boljši, razvijati nove izdelke in izboljševati že obstoječe programe ter storitve, se povezujemo tudi z ostalimi domačimi in tujimi partnerji ter strokovnjaki. V sodelovanju s partnerji iz Nemčije v svoje izdelke neprestano vključujemo inovacije in izboljšave na področju materialov in tehnologije. Naš osnovi cilj je partnerska povezava in doseganje prednosti na tržišču ne le v cenovno ugodni temveč tudi v kvalitetni in energetsko učinkoviti izvedbi.

LOGING Hallenbau und Technik GmbH Logo

Sedež podjetja Hamburg:

LOGING Hallenbau und Technik GmbH
Ballindamm 27
20095 Hamburg
Nemčija

Telefon +49 (0) 172 915 9177
E-pošta info@loging-hallenbau.de

 

Poslovna enota Južna Nemčija:

LOGING Hallenbau und Technik GmbH
Egerländer Str. 11
84066 Pfaffenberg
Nemčija

Telefon +49 (0) 8772 8054 620
E-pošta ds@loging-hallenbau.de

Proventus Team Logo

Proventus Team
Street Adrian Fulga no.7
Bucharest
Romunija

Telefon +40 727 778 866
E-pošta office@proventus-team.net